Yhteistyökumppanit

NESTE on meidän suurin yhteistyökumppani. Nesteen strategia on olla Itämeren alueen johtava toimija ja kasvaa globaalisti uusiutuvissa tuotteissa. Jälkimmäisen tavoite on erittäin kunnianhimoinen mutta askel kohti tuota hienoa tavoitetta on jo otettu. Voimmekin sanoa että on meille kunnia olla osana tätä kehitystä ja voimme yhteistyökumppanimme kautta toimittaa heidän huoltoasemille uutta My Dieseliä. Neste MY on 100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu huippulaatuinen polttoaine, joka sopii kaikkiin dieselautoihin ja leikkaa kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90%. Nesteen arvot Vastuullisuus, Yhteistyö, Uudistuminen ja Tuloksellisuus. Meidän on helppo liputtaa näiden samojen arvojen puolesta ja se tekee yhteistyöstämme tuloksellista ja kehittyvää.

North European Oil Trade NEOT harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret suomalaiset huoltamoketjut saavat meiltä pottoaineensa, lisäksi yli 150 000 suomalaista kotia ja yritystä lämpenee NEOTin toimittamalla polttoöljyllä.

St1 Energiayhtiö St1 Biolfuels on kehittänyt palkitun Etanolix-menetelmän joka on vastaus EU:n asettamille Biopolttoaineen käyttötavoitteille. St1 on siis kantanut ison kortensa kekoon puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

L&T Oyj on palveluyritys, joka yhdessä asiakaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi.

Stena Recycling Oy on Suomen johtavia kierrätysalan yhtiöitä. Heidän sertifioitu ja ympäristön huomioon ottava tapansa toimia tekee Stena Recycling Oy:stä luotettavan yheistyökumppanin. Tällä kasvavalla luontoa säästävällä toimialalla Kuljetusliike Helokivi Oy haluaa olla voimakkaasti mukana.

Läänin kuljetus Oy on toiminut Kuljetusliike Helokivi Oy:n sopimuskumppanina ja ajojen välittäjänä kymmenien vuosien ajan. Läänin kuljetus Oy on toiminut aktiivisesti uusien kuljetustehtävien etsimiseksi ja tarvittaessa ollut mukana päivittämässä olemassa olevia kuljetussopimuksia.

Novart Oy valmistaa Suomen johtavat keittiökalusteet. Myös kylpyhuonekalusteet ja liukuovikomerot kuuluvat mallistoihin. Novartin tehdas sijaitsee Nastolassa. Laadukkaita keittiökalusteita on valmistettu jo yli 60 vuoden kokemuksella sekä kotimaahan että vientiin. Yhtiö on osa Nobia konsernia, joka on Euroopan johtava keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden valmistaja.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry toimii ennen kaikkea Kuljetusliikkeen edunvalvojana ja neuvonantajana. SKAL on vahvassa roolissa mys yrityksen kuljettaja- ja liikennöitsijäkoulutuksissa.


Etusivu

Kuljetusliike Helokivi Oy

Ritomäentie 21
15540 Villähde

puh 010 281 1100
fax 010 281 1109

info@helokivi.fi
www.helokivi.fi

» Katso tarkemmat yhteystiedot


Rekrytointi

» Hae nyt